Malang 4 You

Just for Arek Arema Malang

Alun-alun kotak



Hei AREK MALANG,

Awak’e dhewe lahir tahun piro?… Kepikir nggak kuthone dhewe sek jamane nom-nomane biyen?
Biyen kutho Malang sek adhem, sak’iki jare wes mulai panas. Biyen perasa’an kutho Malang mek cilik, sa’iki rasane tambah gedhe ae, akeh panggenan seng dhorong tau lewat, gedung anyar, dalan macet, lst. Mboh digowo nang endhi kutone dewe iki.

Alaa.. ndelok-ndelok album foto lawas ae. Iki aku nduwe potrek’e MALANG taun kiro-kiro 1925.

Ayo seng ngaku KERA NGALAM kudu itreng potrek’e opo iki, kamsudku disodrek nang ndhi, iku seng kethok gedung opo, daerah ndi? Gampang kan? Lek gak ngerti ke-nemen-en,YO WES!! Kapan-kapan tak templek’i potrek maneh.

O yo, bek’e koen-koen nduwe gambar seng apik, kirimen mrene yo, tak enteni

SALAM

24 April 2008 - Posted by | Album | , ,

Belum ada komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: